Nikad prije nisam bila na utrci Duhovi Sljemena. Al vidjela sam fotke i čula priče!

Formalno, to je utrka koju slaže Zagrebačka Treking Škola. Događaj koji se odvija u Noći vještica, starta i završava na Medvedici. Sudionici dobivaju karte s označenim kontrolnim točkama koje mogu bit bilo gdje, to jest tamo gdje ih postavi Domagoj. A on nije sklon lakim zadacima! Zato ne treba kretat na Duhove bez osnova orjentacije i poznavanja Brda.

I treba trčat, jer u 4 sata bodovi neće past s neba!

A neformalno, to je jedan vrhunski maturalac za pametni trekerski razred. Znaš kako u pametnom razredu, uvijek imaš onih koji se silno trude, štrebaju, dižu ruku, ulizuju se profesorima? Rade sve, al ne ide im ko zbilja pametnima.

Ja sam imala takve učenike! Za njihove dobre ocjene morao je bit dan kad odlikaši nisu u školi! Kad je netko pametan raspoložen da im šapne točan odgovor koji ovaj slabiji mora bit u stanju povezat. Ja, profa, onda bi dodala dio za dobro vladanje i lijepe oči!

E baš tako je bilo jučer kad je Harley Quinn osvojila medalju! Odlikaša nije bilo, pametni su joj šaptali, ova se silno trudila a profesori su uzeli u obzir dobro vladanje i trud oko priprema!

Naravno, oni stvarno pametni ne trebaju sve te gluposti. Na primjer, Miho i Željkica znaju i…to je to!

Zahvaljujem se mojem pametnom trekerskom razredu, šaptačicama i dobrim profesorima na silnom veselju koje su mi priuštili na Duhovima Sljemena.

I to sasvim neočekivano!

Fotke: Dina Klarin, Ana Pavlović

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s