Zbog Hrvoja sam se odvažila zapedalirat, prvi put nakon više od mjesec dana! Zanemarila sam strah i krenula na dogovor. Jer kako ću njemu, globalnom biciklistu, doć u autu?

„Imao sam i ja tako povredu koljena i sve je bajk sredio. Vidi sad, koljena tvrda ko kamen…“ Ma riješit će se to, više ne brinem! Radije mi reci, kakvi su ti planovi? Tvoje džukelice su slatke i dobre, al šta ti treba da ih tegliš sa sobom, od nemila do nedraga? Brate mili, brineš o njima više nego o sebi!

“Ma sve je to super, evo uzmi kolačić. Domaći je, osjeti se limun!” odvrati Hrvoje.

Nakon tog susreta, puna optimizma na predivan sunčan dan, pedaliram doma. Na ramenima nova torba za bajk i u njoj kalendar za 2022. s dva šarmantna psića!

A već sljedeće jutro, podsjetnik da nisu svi ljudi dobri. U Labinu neki kreten ukrao Hrvoju bajk, i sad ga ovaj moli da mu vrati bicikl, jer mu „treba za jako važan projekt u budućnosti.“

Dragi Hrvoje, daj da ti Maki nešto kaže: ti koji su ukrali bajk ne beru brigu oko tvog projekta! Živo im se fućka za tvoj trud i rad, a najviše im se jebe za tvoju budućnosti! Vjeruj mi, znam jednog takvog.

Tvoju želju da se bajk vrati mogu ostvariti samo dobri ljudi! I zato trebamo svi za Božić poželit da ti se bajk vrati. To će bit jedna od mojih Božičnih želja, a druga je da tu želju čuje netko još bolji i ostvari je!

A treća i sasvim sebična želja bit će da mi bajk i dalje bude neprivlačno “kljuse”, osobito za kradljivce!

Fotka gore: Ukradeni bajk

Tekst dolje: Hrvojev Status

“Ekipa,

nisam mislio da ću ikada pisati ovakav status, ali nažalost sinoć mi je u Labinu ukraden bicikl Giant Explore, model dolje na fotografijama.

U Hrvatskoj ih nema baš puno, pa ako negdje vidite ovaj bicikl molim vas da mi javite na 0921376581.

Ako osoba koja je uzela bajk vidi ovaj status zamolio bih ju da mi ga vrati, neću podizati nikakvu prijavu. Bajk mi je jako važan za budući projekt.

Hvala vam, Hrvoje Jurić”

2 misli o “Vrati mu bicikl!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s